πίσω 

 ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ..!!.

 ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ….ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ..!!...ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΒΥΘΙΖΟΥΝ…ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΓΕΙΤΟΝΟΥΣ…ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΜΑΣ …ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΟΡΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ… ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ …Λ…ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ  ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ….ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΕΛΛΗΝΩΝ.ΝΕΤ……ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΚΌ  ΠΑΙΔΙΑ…!!!!ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ…ΑΜ ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ…!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ….Λ………ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ……!!!

 

 ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΩΝ ΕΛ……..Λ……….ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ…!!!!

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΜΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ<< ΓΛΟΥΓΛΟΥ..>> Η ΑΛΛΙΩΣ GOOGLE.........ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΤΕ..:!!!!!...........ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…….!!

ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΑΥΤΟ………………..

 650 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ  ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΥ 5.5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΧΝΗ…..Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΚΟΥΣ 160 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ………!!! ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΣ ΘΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ………..!!!!............ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.. ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ..     ΜΙΑ  ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΦΥΛΛΑΔΑ……….!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ  ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΠΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ….!!!

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ…;;;

 

ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 650 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ Γ ΡΟΣΣΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΩΣ ΠΟΛΗ……………..!!! ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ .

Ν.Φ.

 

Για να δείτε κάποιες σελίδες πρέπει να έχετε τον flash player που μπορείτε να βρείτε πατώντας στο εικονίδιο δίπλα.

Πνευματικά δικαιώματα © 2009

 Συντελεστές  και επικοινωνία μαζί μας

       SiteLock